Unelmat

mitä unelmia sinulla on?

vai tyydytkö vain haaveilemaan ja olet lopettanut unelmoimisen kokonaan?

Haaveet ovat unelmia ilman toimintaa, sanotaan. Se pitää kutinsa. Mielestäni meidän tehtävämme elämässä on jahdata unelmiamme. Ensin vain pitää uskaltaa unelmoida ja kohdata oma arvo(kkuus). Unelmat ovat sydämen sanelemaa viestiä siitä, miten meidän tulee tässä elämässä toimia.

Kun omanarvontunto on alhaalla, mieli täynnä toivottomuutta ja sisäinen tuki olematon, unelmointi ei onnistu. Parhaimmillaan päästään haaveilun tasolle, mutta petytään, kun haaveet eivät itsestään toteudukaan. Ei huomata, että oma toiminta ja vastuu omasta elämästä ovat asian ytimessä. Kun sinulla on halu toimia unelmiesi eteen, muttei kykyä siihen, voin auttaa.

Lähetä sähköpostia tai soita.

Muutosvalmennukseni yksi päätavoite on mahdollistaa unelmointi ja unelmiesi toteutuminen sinulle. Joudumme siis sukeltamaan syvään päätyyn, jotta mahdollistamme ensiksi paremman tulevaisuuden synnyttämisen. Kun pääsemme unelmoimaan, rohkaisen sinua ja annan sinulle tietoni ja tukeni sillä tiellä. Tavoitteesi on lopulta saavuttaa unelmasi ja sitä kautta ihania onnellisuuden hetkiä. Toki matka on se tärkein, ei itse päämäärä. Voimme aloittaa varmasti ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen matkasi kohti unelmiasi nyt!

 

“The path to success is to take massive, determined action.”
Anthony Robbins

 

 

 

muutoksen polku odottaa sinua!