Palvelu

Autan ihmisiä verkon kautta koko Suomen alueella ja livenä Oulussa. Tarjoan valmennusta yksittäisistä tapaamiskerroista lähtien aina useiden kuukausien pituiseen valmennukseen saakka. Suosittelen Tehovalmennusta tehokkaimpien tulosten aikaansaamiseksi.

Autan ihmisiä tunnelukkojen työstämisessä, läsnöolon harjoittelemisessa ja itsetuntemuksen parantamisessa. Opetan myös samalla arkista henkisyyttä ja autan ihmisiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tarkastelukulman kautta. Lue asiakkaiden muutoskokemuksista täältä.

1.6.2020 alkaen tarjoan vain vakiopakettia etäyhteyksien kautta (muutos ei liity ns. c-pandemiaan millään tavalla). Paikkoja valmennuksessa on aina rajoitetusti.

 

VAKIOpaketti:

  • valmennustapaamisia 2 kpl / kk

  • monipuoliset harjoitukset

  • jatkuva yhteydenpito

  • suositeltava kesto min. 3 kk

Hinta: 169 € / kk / (sis. alv.)

 

Yksi tapaaminen kestää 75-90 minuuttia. Voimme tavata Skypen, Zoomin tai esim. puhelimen välityksellä.

Ensimmäinen tapaaminen (30-60 min) on ilmainen ja siinä teemme kartoitusta tilanteestasi ja tarpeistasi sekä katsomme sopisiko valmennus juuri sinulle.

Valmennus on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. 6 kk * 2 krt/kk. Voimme sopia tarvittaessa pidemmästä maksuajasta. Laskutan 50 % peruuttamattomasta ajasta.


Ota yhteyttä lomakkeella:

 


“We do not need magic to transform our world. We carry all the power we need inside ourselves already.”
J.K. Rowling