Muutosvalmennus

MITÄ MUUTOSVALMENNUS siis TARKOITTAA?

Kyseessä on kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus, joka painottuu mentaalivalmennuksen puolelle. Ravintoon, liikuntaan ja uneen keskitytään tehokkaiden ja toimivien periaatteiden kautta, eli niille annetaan osa huomiosta. Muutosvalmennukseni sisältää tunnelukkotyöskentelyä ja yksilövalmennus itsessään on tapaamisineen terapeuttista eli parantavaa, mutta en silti käytä tällä erää terapeutti-nimikettä. Auttaja sen sijaan sopii hyvin kuvaamaan rooliani.

Lähetä sähköpostia tai soita.

Keskitymme menneeseen, jotta tiedämme mistä olemme tulossa. Keskitymme tulevaan, jotta tiedämme mihin haluamme mennä. Samalla harjoittelemme kykyä olla läsnä tässä hetkessä, jolloin menneisyyden ja tulevaisuuden vaikutus olemukseesi vaimenee. Selvitämme myös unelmiasi ja autan sinua niiden saavuttamisessa. Muutosvalmennus voisi olla myös nimeltään life coaching, hyvinvointivalmennus, mentaalivalmennus tai (skeema)terapia.

Koen, että muutosvalmennus sopii parhaiten kuvaamaan sitä kokonaisvaltaista pakettia, jota kykenen juuri minun kokemuksellani, tiedoillani ja taidoillani tarjoamaan asiakkailleni. Tarjoan tällä hetkellä vain yksilövalmennusta. Jakson pituutena kolme kuukautta on tehokas ja käytännössä toimivin. Tarjoan myös yksittäisiä valmennustapaamisia. Valmennusteni aikaan saamat syvät muutokset ovat kaikista tärkein tekijä ja arvo yrittäjyydessäni. En siksi anna määrän mennä laadun edelle.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä täältä.