Haasteet

Tuntuuko elämäsi tarkoituksettomalta? Kuka tai mikä voisi auttaa, kun ympärillä ei näy toivoa paremmasta, ja stressi ja oravanpyörä vievät voimia? Elämäntilanne voi tuntua vaikealta ja niin on voinut olla jo kauan. Lisäksi samat kohtalot ihmissuhteissa ja/tai uralla näyttävät toistavan itseään käsittämättömällä tavalla. Totuus on, että voit auttaa itseäsi. Itse asiassa kukaan muu ei voi sitä tehdä puolestasi, mutta voin auttaa sinua itsesi auttamisessa. Meillä kaikilla on itsemme auttamisen ja tukemisen voima sisällämme, hennompana tai vahvempana. Autan sinua löytämään sen voiman ja vahvistamaan sitä tasapainoisemman ja omannäköisesi tulevaisuutesi eteen.

Lähetä sähköpostia tai soita.

“Nothing ever goes away until it has taught us what we need to know.”
– Pema Chödrön

Voitko hyvin, siis ihan aidosti? Jos voit, niin olen iloinen puolestasi. Jos et voi, niin voin luultavasti auttaa. Tarjoan henkilökohtaista muutosvalmennusta, joka antaa sinulle työkalut ja tuen sisäiseen muutokseen. Tämä sisäinen muutos säteilee ulkoiseen elämään, mutta jotta siihen kykenemme, on meidän toden teolla pureuduttava sisäiseen maailmaan. Muutosvalmennuksessani etsimme juurisyitä haasteisiisi. Kuvainnollisesti emme halua keskittyä järvenpinnan värähtelyyn vaan haluamme sukeltaa pohjaan asti. Sieltä löydämme vastaukset, jotka kohtaamalla ja hyväksymällä mahdollistamme elämäsi muutoksen. Tarvitset tuohon matkaan mitä luultavimmin tukea ja rohkaisua, ja minä voin sen sinulle tarjota.

Hyväksytäänkö sinut, kaikkine puolinesi? Saatko olla mitä olet? Luon tilan, jossa voit tutustua aitouteesi rauhallisessa hengessä. Tuntuuko sinusta, että sinulla pitää aina olla jokin suuri tavoite, jota ilman elämässä ei ole järkeä? Tai onko haasteesi se, että haluaisit vain niin sanotusti elää hetkessä? Me voimme jahdata unelmiamme, ja me voimme elää vain tässä hetkessä. Tai sitten voimme elää monin tavoin tarkoituksellista elämää ja toteuttaa kumpaakin ideaa, koska ne eivät poissulje toisiaan. Toisin sanoen sinun on mahdollista kokea onnen ja onnistumisen hetkiä tänään ja tulevaisuudessa.

Salli apua muilta kohdatessasi myrskyjä elämässä

Me kaikki olemme omaksuneet lukemattoman määrän toiminta- ja ajattelumalleja lapsuudestamme ja menneisyydestämme. Itse asiassa ilman suurempaa tietoisuutta toimintamme toteutuu lähes koko ajan kuin automaattiohjauksen kautta. Kun lisäksi huomioimme rajoittavat uskomukset itseämme ja maailmaa kohtaan, käsittelemättömät tunteemme, mahdollisen sisäisen arvottomuuden tunteemme sekä todellisen katkoksen mielemme ja kehomme välillä, ei ole kovinkaan suuri ihme, että emme voi hyvin. Myös keho osaa kertoa tätä viestiä sairauden ja toimimattomuutensa kautta. Elämme kirjaimellisesti päissämme, ja emme ymmärrä antaa arvoa sisäiselle totuudellemme. Totuudelle jota seuraamalla ja yhtaikaa päämme sisäistä sekamelskaa järjestelemällä ja vaimentamalla itse asiassa voisimme automaattisesti paremmin.

 

muutoksen polku odottaa sinua!