Asiakaskokemuksia

Tältä sivulta löytyy asiakkaitteni kokemuksia valmennuksestani ja minusta valmentajana.

Lähetä sähköpostia tai soita.


Tässä on jo jonkin aikaa tullut patikoitua omaa muutoksen polkua niin ammatillisella kuten myös henkilökohtaisella tasolla ja Pasin valmennus auttoi pääsemään seuraavalle tasolle nopeammin kuin mitä omin päin olisi ollut mahdollista. Skypen kautta toteutettu valmennus toimi mielestäni erinomaisesti ja suosittelenkin palvelua kaikille ketkä haluavat kehittää itseään seuraavalle tasolle. 5/5

Mies, 32


Tarvitsin jelppiä isojen elämänmuutosten jälkeen, mutta tilanteeni vuoksi koin haasteelliseksi löytää itselleni sopiva apumuoto. Mainos tästä Muutoksen polusta sattui sitten eteeni ja laitoin Pasille viestiä ja onneksi laitoin. Skypeilyt on ollut helppo järjestää ja vaikka olisi olo, ettei jaksaisi puhua omista ongelmista niin yllättävästi se onkin juuri se, mitä tarvitsee. Olen saanut itseluottamusta ja osaan arvostaa ehkä ensi kertaa oikeasti itseäni. Käsittelimme eri asioita laajasti, mutta pystyin myös kumminkin vapaasti ottamaan esille mitä aiheita tahansa. Monta kuukautta olin myös koittanut aloittaa herkkulakon onnistumatta siinä, mutta juttelutuokion jälkeen se onnistui aivan itsestään. Kiva kun joku luo uskoa itseen. Pasi on mukava ja rento ihminen.

Nainen, 31


Lähdin muutoksen tielle Pasin johdolla, sillä halusin oppia tuntemaan itseni paremmin, tuntemaan täydellä sydämellä arkuuden sijaan ja näyttämään tunteeni muillekin. Pidin siitä, että valmennus perustuu tieteellisesti tutkittuun ja toimivaksi todettuun skeematerapiaan. Oli mahtavaa, että valmennuksen runko rakennettiin oman elämäntilanteeni ja tarpeitteni ympärille.

Pasi on intohimoinen ja oppinut asiastaan. Oli mukavaa, kun sai omaan kehitykseen mukaan positiivisen ja jämyn tyypin. Kolmen kuukauden aikana saimme paljon uusia ja inspiroivia asioita aikaiseksi elämässäni. Sain lisäksi myös paljon avaimia tunnelukkojen aukaisemiseksi ja onnellisen loppumatkan kulkemiseen vielä valmennuksen jälkeenkin. (Hienoa oli, että valmennus oli kokonaisvaltaista, ja myös ruokavalioon, uneen ja kuntoiluun keskityttiin oman kiinnostukseni mukaan.)

Opin paljon itsestäni, ja vielä enemmän omista haitallisista ajatusmalleistani. Nyt on helppo hengittää. Suosittelen kaikille onnellisemman elämän tavoittelijoille, itsekehityksestä tai skeematerapiasta kiinnostuneille.

Mies, 25


Muutoksen polulle halusin lähteä, koska tunsin olevani ”väärällä” tiellä. Olin asettanut itselleni tietyt tavoitteet sekä päämäärän mitä kulkea. Huomasin, että olin ollut suorittaja jo monien vuosien ajan, kun olin opiskellut ensin itselleni ensimmäisen ammatin, jonka myötä jäin töihin ja sain vakituisen työpaikan. Tein töitä useamman vuoden ja halusin muutosta, joten aloin opiskella ammattikorkeakoulututkintoa töiden ohella, siitä seuraten rankat 3,5 vuotta. Opiskelun sain pakettiin, hoidin työni sekä koin vuosien aikana liikaa väsymystä, stressiä, uupumusta sekä erilaisia oireita kehossani. 3,5 vuoden jälkeen havahduin ja huomasin, että ei tämä olekaan minun alani. Halusin lukea itselleni ammatin missä edistetään ihmisen hyvinvointia ja sellaisen missä voin auttaa toisia.

Lähdin opiskelemaan terveydenhuollon ammattilaiseksi ja 1,5 vuoden jälkeen opiskeluni oli paketissa ja valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Sanoin itseni irti vakituisesta työstäni ja aloitin yritystoiminnan. Yritystoiminnan pyörittäminen toi eteen omat haasteet; uudet asiat, tiedon siirtämisen käytäntöön, itse yritystoiminnan pyörittämisen, oman hyvinvoinnin ylläpitämisen. Rankkaahan sekin oli, mutta toisaalta todella antoisaa. Vuosi kului, jonka aikana aloin pohtia asioita Pasin kanssa ääneen, joka oli silloinen hieronta-asiakkaani, että mitkä ovat tämän hetkisiä asioita jotka ovat oikeasti tärkeitä ja mitä elämältä haluan.. Siitäpä se sitten lähti; monien tuntien syvälliset, antoisat ja herättelevät keskustelut.

Pasi sai kysymyksillään, kuuntelemisen taidollaan, rauhallisuudellaan, suvaitsevaisuudellaan minut, joka olin vuosikaudet päästellyt menemään kuin höyryjuna, pysähtymään ja nimenomaan miettimään Mitä Elämältä haluan, Olenko onnellinen, Tunnenko Oman Kehoni ja Mieleni? Keskustelujen, pohdintojen ja ajatusten jakamisen jälkeen uskalsin esittää itselleni kysymyksiä, huomaten miten eri tavalla niihin rehellisesti vastasin. Antoisinta oli se, että Pasi johdatti minua kysymään itseltäni kysymyksiä, mihin itse vastasin rehellisesti, jolloin huomasin, että olen tilanteessa, missä nyt täytyy valita: Joko jatkan suorittamista, hankin menestystä, koetan jaksaa pakertaa menemään tai annan nyt itselleni mahdollisuuden rauhoittua, nauttia ajasta, kiireettömyydestä ja antaa itsellenikin aikaa.

Päätin antaa itselleni aikaa, rauhoittua ja keskittyä nauttimaan.. En kuitenkaan ollut ehtinyt nauttia siitä näiden vuosien aikana tarpeeksi. Ihminen tarvitsee aikaa olla ihminen eikä kone, ihminen tarvitsee aikaa nauttia hetkestä nyt eikä sitten joskus. Meillä Pasin kanssa yhteistyö alkoi ns. huomaamattomasti ilman sopimusta, mutta keskustelut alkoivat täysin luonnollisesti. Ja keskusteluihin oli täysin helppo heittäytyä. Se tunne, kun uskaltaa sanoa ääneen mitä oikeasti tuntee, on äärettömän helpottava.

Pasi on valmentajana rauhallinen, sympaattinen, haastava, monipuolinen, tarkka kuuntelija, joka osaa nähdä asioita monelta kantilta sekä luottamuksellinen ja helposti lähestyttävä. Valmennus oli kokonaisvaltaista, ja kaikista tärkeimmäksi asiaksi koin sen, että aloin oikeasti pohtimaan itse omaa elämääni ja omia arvojani. Se asia on aivan varma, että ilman käytyjä keskusteluita tai Pasin kanssa valitsemaani yhteistyötä, olisin antanut junan vaan posottaa menemään, ja se olisi vaikuttanut tulevaisuuteeni merkittävästi.

Muutoksena valmennuksen aikana vaihdoin yritystoiminnan sivutoimiseksi, otin toisen osa-aikaisen työn tulonlähteeksi, jolloin molemmat työt tasapainottivat toisia, ja jolloin niistä ei syntynyt stressiä lainkaan. Tällöin mietin, että voihan työtäkin tehdä ilman oravapyörää ja ilman sitä, että polttaa itseään loppuun. Muutimme kumppanini kanssa maalle omaan kotiin ja asetuimme paikkakunnalle. Huomasin elämäni laadun parantuneen. Huomasin, että vuosien saatossa kerääntyneet paineet, jotka tuntuivat kipuina kehossa, hävisivät ja energiaa oli vaikka jemmaan laittaa. Elämää näki eri lailla, nyt oli aikaa alkaa nauttimaan. Noin vuosi meni ja aloimme odottaa perheenlisäystä. Nyt meillä on kaksi ihanaa tyttöä, minusta tuli äiti ja meistä perhe. Tulevaisuudessa aion nauttia, olla läsnä tässä hetkessä ja kun työelämään palaan, aion ottaa työn osaksi elämää enkä elämää osaksi työtä.

Suosittelen valmennusta niille, jotka pohtivat elämää, tulevaisuutta, menneisyyttä, omia arvoja ja itsensä löytämistä.

Nainen, 27


MUUTOKSEN POLKU ODOTTAA SINUA!